Gratis verzending bij bestellingen vanaf 100,-
Levering binnen 1-2 werkdagen

FAQ

Contactgegevens

Je kunt ons per e-mail bereiken op info@clubsigma.nl

Betaalmethoden

Wij accepteren iDeal, Bancontact, PayPal en Monero.

Verzending en Levering

Voor Nederland geldt een verzendtarief van €5, voor België geldt een verzendtarief van €7,50. Bestelling met een minimaal bestelbedrag van €100 worden gratis verzonden. Voor overige landen vind je hier een overzicht.

Voor Nederland en België is de levertijd circa 2 werkdagen. Voor de overige landen kan dit langer zijn, tot circa een week.

Wasinstructies

Om krimping van je kleding te voorkomen is het aanbevolen niet op te hoge temperaturen te wassen. De aanbevolen temperatuur voor de meeste kledingstukken is 30°C.

Annuleren en retourneren

Ja, zolang jouw bestelling nog niet is verzonden kun je een bestelling annuleren. Stuur ons een mailtje.

Je hebt 14 dagen na ontvangst van je bestelling om via e-mail aan te geven dat je wil retourneren. Deze termijn begint te lopen nadat je het artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.

Wij accepteren alleen artikelen in de originele verpakking en in goede staat. 

Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.

Artikelen dienen aangetekend verzonden te worden en veilig verpakt te zijn. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van artikelen die worden geretourneerd.

Zodra we de artikelen in goede staat hebben ontvangen, zullen we u binnen 30 dagen terugbetalen, exclusief eventuele verzendkosten.