Gratis verzending bij bestellingen vanaf 100,-
Levering binnen 1-2 werkdagen

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

We bieden een volledige terugbetaling of omruiling van artikelen die op onze site zijn gekocht. Artikelen die bij ons zijn besteld kunt u retourneren als deze niet naar wens zijn of niet overeenkomen met de omschrijving.

Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen worden geretourneerd / geruild in hun originele, ongedragen, ongebruikte en ongewassen staat met alle swing-tags er nog aan en hangers ingesloten. Na deze periode weigeren we het recht om een ​​terugbetaling of omruiling te accepteren, dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Als je een artikel wilt retourneren voor een terugbetaling of omruiling, stuur dan een e-mail naar info@clubsigma.nl onder vermelding van je bestelnummer. Alle artikelen moeten aangetekend of per aangetekende koerier worden verzonden om ervoor te zorgen dat goederen tijdens het transport niet zoek raken. Alle goederen moeten tijdens het transport verzekerd zijn voor terugzending, aangezien ze uw verantwoordelijkheid blijven totdat we de goederen hebben ontvangen. We zullen alle goederen binnen 14 dagen na ontvangst terugbetalen of omruilen, exclusief verzendkosten.

Artikelen die specifiek zijn gewijzigd of aangepast aan uw specificatie kunnen niet worden terugbetaald of geruild. Dit is slechts een beleidsverklaring en kan op elk moment worden gewijzigd; dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.